Conix Conix Conix

Нискоенергиен дом

  • Проектиране

   Първата и най-важна стъпка по пътя на реализацията на всеки нов дом е неговото проектиране. Най-голямото предимство на това да изградите дома на мечтите си се крие във възможността всяко едно нещо в него да бъде съобразено с нуждите и начина на живот на обитателите му.

   научете повече

  • Технология на изграждане

   „Коникс Хоум“ изгражда нискоенергийни къщи с конструкция от дърво, които отговарят на най-високи стандарти за енергийна ефективност и интегрират най-новите технологии в строителството.

   научете повече

  • Покрив

   Най-важната задача на всеки покрив е да предпази дома от неблагоприятните въздействия на външната среда. В същото време покривът дава завършеност и цялостна визия на къщата.

   научете повече

  • Дограма

   Правилно избраните прозорци спомагат за намаляване на топлинните загуби, дори при голям относителен дял на остъкляването и едновременно с това позволяват на слънчевата светлина да създава допълнителна топлина през стъклото през зимата.

   научете повече

  • Фасада

   Добрата топлоизолационна система осигурява комфорт и здравословна среда на обитаване, намалява разходите за отопление през зимата и охлаждане през лятото, повишава шумоизолацията, предпазва сградата от външните атмосферни условия. Това прави изборът й изключително важен.

   научете повече

  • Отопление

   Взависимост от ефективността, която бихте искали да постигнете и готовността да инвестирате в изолационни материали с отлични характеристики, висококачествена дограма и ефективна отоплителна система, се постига различен енергиен клас на сградата.

   научете повече

 • Довършителни работи

  Ако имате проект или идея, ние ще остойностим съответните етапи, като ще предложим индивидуален подход и решения, които да Ви помогнат да реализирате мечтите си за нов дом по най-добрия начин.

  научете повече

 • Фундамент

  Фундаменът се оразмерява заедно с конструкцията на къщата и това осигурява възможност за постигане на най-добро техническо решение, като бъдат съобразени особеностите на терена (денивелация, свойства и носимоспособност на почвата, подпочвени води, др.).

  научете повече

 • Срокове на изпълнение

  Процесът на изграждане на енергийно ефективен дом с дървена конструкция е значително по-кратък от този на конвенционалното строителство. Самото строителство е по-технологично благодарение на заготвянето на конструктивните елементи в контролирани заводски условия и възможността за механизиран монтаж.

  научете повече