Conix Conix Conix
Меню

Мострена къща

Преживяване от първа ръка

През 2016г. изградихме нискоенергийна мострена къща, разположена на няколко минути от гр. София, където посрещаме клиенти и партньори. Предназначението на къщата е да покаже истинските възможности на строителството с дървесина и комфортната среда на обитаване, в която работи екипа ни. Къщата е на две нива, с усвоено подпокривно пространство, в което сме постигнали максимален комфорт, който е осигурен с помощта на отлична топлоизолация, достатъчно естествена светлина и добра вентилация, благодарение на покривните прозорци Velux. Площ на първо ниво: 97м2 Площ на второ ниво: 98м2 Технология на изграждане: Дървена носеща конструкция със структурни изолационни панели. Фасадна топлоизолационна система: Интегрирана топлоизолационна система „Баумит“ със 100мм EPS и структурна силиконова мазилка; декоративна облицовка от термо дърво, обработено с масло.

U външни стени = 0.159W/m2K

Покривна конструкция със структурни изолационни панели: Топлоизолация от EPS с дебелина 100мм, λ=0.33W/mK и топлоизолационна каменна вата с дебелина 150мм, λ=0.037W/mK.

U покрив = 0.217W/m2K

Дограма: Профил „Кьомерлинг“, 5 камерен, троен стъклопакет – нискоемисиино + бяло + нискоемисийно, цвят тъмен дъб.

Покривна система: „Брамак“ – Паропропускливо хидроизолационно фолио Pro Plus Resistant, двойна дървена скара, плоска керемида “Tectura Protector”, цвят антрацит, безшевни улуци и обшивки от ламарина.

Отопление и охлаждане: Първо ниво – водно подово отопление, второ ниво – климатици.

За визията на къщата ще придобиете представа от снимките, за да усетите комфорта в нея – посетете ни на място след предварително уговорена среща.

Информация

 • Застроена площ

  97 кв.м.

 • Разгъната застроена площ

  195 кв.м.

 • Етажи

  2

 • Стаи

  8

 • Бани

  1

 • Тип покрив

  Двускатен

Impressions

HUF house MODUM 6:10