Conix Conix Conix
Меню

Индивидуален проект

Някои от предимствата на това да изберете да построите нов дом пред това да купите готова къща:

  • Не се налага да реновирате или реорганизирате съществуваща сграда
  • При закупуването на вече реализиран дом, дори той да отговаря на Вашите представи почти винаги се налага да живеете с един или друг компромис
  • Имате възможност за индивидуално планиране и реализация
  • Ние ще проектираме пространството точно според Вашите желания, индивидуалност и начин на живот
  • При проектирането на всеки съвремен нов дом изключително важна е и енергийна му ефективност, която осигурява изключително малка консумация на енергия при експлоатацията.

Когато вече сте избрали да се впуснете в процеса на изграждане, много вероятно е пред Вас да стои въпросът – дали да избeрете от готовите ни проекти или да се изработи индивидуален проект на Вашата къща. От готовите проекти можете да придобиете по-точна представа за възможностите за обособяване на различни помещения в различни квадратури, различни разпределения и архитектурни решения. Ако сте намерили сред идейните ни проекти нещо, което напълно удовлетворява Вашите желания за функционалност, площ, визия, то проектът се адаптира спрямо възможностите и особеностите на Вашия парцел (изложения, отстояния от границите на имота, външни връзки и комуникации, др.). Тези проекти също могат да бъдат и модифицирани с леки промени, които да подобрят разпределението и визията, така че да отговарят изцяло на представите Ви за мечтан дом.

Всеки новoпостроен дом носи индивидуалността на своите обитатели. Затова често срещана практика е избора на инидивидуален проект на къщата. Той дава възможност да бъдат обособени точния брой помещения с точното предназначение и площ, от които имате необходимост. Когато говорим за изготвяне на индивидуален проект, следва да имаме предвид, че процесът тук е по-дълъг и може да отнеме повече време взависимост от това до колко сте наясно с идеите и желанията си. По време на цялото проектиране ние сме Ваш консултант при избора на различни системи и решения, които биват предварително остойностени и избрани преди да бъдат заложени в проекта.

Нискоенергийната сглобяема къща не се различава по нищо от монолитното строителство. Съвременните технологии и материали осигуряват многобройни възможности за постигане на най-високо качество, отлична визия, реализиране на различни архитектурни решения в интериора и екстериора.