Conix Conix Conix
Меню

Къща на цената на апартамент

В последните няколко години наблюдаваме желанието на младите семейства да напуснат бетонните градски квартали и вместо апартамент в центъра на натоварения град, избират да живеят в къща в непосредствена близост до него. Добре устроените села в близост до големите градове, с бърз и лесен достъп са все по-предпочитани и се застрояват все повече, а много млади хора се обръщат към възможностите за устойчиво строителство.

Защо да изберете живота в къща пред този в апартамент, ето няколко причини:

  • Къщата носи Вашата Индивидуалност, когато е проектирана и изградена, по начин, съобразен с Вашия начин на живот.
  • Съседите са хубаво нещо, но винаги трябва да се съобразяваме в колко часа почистваме с прахосмукачка, в същото време постоянно живеем с ремонтите на хората около нас. Е, когато живеем в къща, имаме много по-голяма свобода в това отношение.
  • Енергийно ефективната къща осигурява по-комфортна и в пъти по-здравословна среда на обитаване.
  • Дворно пространство – място, където децата играят на воля, а Вие не се притеснявате за тяхната безопасност докато се забавлявате с приятели в градината.
  • Когато живеете в къща, имате възможност да вземате решенията за нейната визия, подобрения, функции самостоятелно.
  • „Къщата е здраве.“ – споделиха наши клиенти. Въпреки че всички сме наясно, че в една къща винаги има работа, днес технологиите предлагат всякакви решения, с които да направим дома си достатъчно „умен“ и сами да определим степента на необходимост от поддръжка. Естествено, „работата“, която обичаме да вършим и която ни носи удовлетворение можем да оставим за себе си. Ангажираността и движението, контактът с природата ни носят здраве и да – пълно щастие има. Какво по-хубаво от мечтания дом, далеч от натоварения град, в същото време достатъчно близо, споделен с любимите хора и специално кътче за всеки от тях?

И това са само една малка част от причините, които ни карат да се замислим за възможността да избягаме от натовареното ежедневие, поне когато сме вкъщи.

Освен това ниско енергинийните сглобяеми къщи се изграждат в много по-кратки срокове от монолитното строителство. Само в рамките на няколко месеца можете да замените апартамент за новоизграден къща.

По-кратките срокове са обусловени от това технологично заводско производство, механизиран монтаж и методите на сухото строителство, при което няма остатъчна влага и не се налага да чакате преди да започнете да обитавате новия дом.

Пазарът показва, че на цената на един апартамент в големия град, може да се изгради енергийно ефективна къща в покрайнините на града. Бюджетът и качеството определяте Вие, а ние ще се погрижим да намерим комбинацията от най-добри технологични решения в този бюджет.